Saturday, July 18, 2009

Reception Dress

Bad news regarding the reception wedding dress. Johan totally rejected it. *cries* I've been lobbying him (haha!) but to no avail. Okay, I'm very stubborn like this if I want something I'll make sure I'm getting it by any means. Huh!




Tak sesuai ke wahai kawan-kawan untuk pakai dress seperti ini ketika majlis resepsi? Dimana pengantin lelaki pula memakai baju melayu complete suit OMG hensemnyer! *berangan*




Ini contoh saya ambil dari Google Search. Owner of the picture please take the credit yeah. See! Ok je tu groom pakai baju melayu and bride pakai lace dress jarang-jarang. Nak menangis ni!



Ni dah entry ke berapa tah bulan ni mengenai dress sahaja. Haih!

6 comments:

farraiskandar July 19, 2009 at 7:47 PM  

dear elly, i juz nk info kat u.. i add as one of my link.. hope u dont mine... :) i love to see da dreses.. vantekkk vangat... :))

ms j July 23, 2009 at 1:05 AM  

saya sgt suka dress anda yg ini ye. soo soooo pretty!!

Sha Pattinson July 23, 2009 at 3:21 PM  

i loike ..two thumb up ..utk yg slim memang cantik ..montel cam i ..hancus hahaha

ELLY ANAILLE July 23, 2009 at 8:24 PM  

farra: i pun dah link u. yeay!

ms j: mmg sangat suke jugak tapi bf tak bagi. benci! benci!

sha: eh..x hancus sangat pun.. ade byk design lain taw!

dialicious July 28, 2009 at 10:07 AM  

cop..boleh kan if the groom wears full baju melayu while the bride wears lacey dress?alamak x terfikir coz my dress will be sumthing like no2 except the collar w be V high collar while groom i paksa pakai bj melayu bertanjak bagai..huhuh..xpe ke

Anonymous May 9, 2010 at 11:28 AM  

hi elly... i`m fazlin and that is my husband fazril... actually me myself susah nak dapat approval dari my mom... ini setelah berdebat dan ada alteration sikit dari tailor.. sebab die faham kehendak org tua... jadi.. inilah hasilnya.. dan ini adalah design saya sendiri... kain beli di bandung

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP